Gulet Kaptan Torbali

  • Kategori: Ekonomik Yat Kiralama
  • Metre: 27
  • Yapım Yılı: 2004

Gulet Kaptan Torbali Açıklama

Gulet Kaptan Torbalı 

Gulet K.Torbalı, 27 m. uzunluğunda ve 2004 yılından itibaren mavi tur sektöründe hizmet vermektedir. Teknemizde 6 double kabin ve 2 twin kabin olmak üzere toplam 16 misafirin konaklayabileceği lüks yattır. Her kabinde son derece konforlu ve size özel duş ve wc imkanı sunmaktadır. Sıcak yaz günlerinde konforlu konaklama için kabinlerde ve salonda klima mevcuttur.

Gulet K.Torbalı ile Marmaris, Bozburun, Hisarönü, Fethiye, Göçek, ve Yunan adalarında, her yıl gelenek haline getirebileceğiniz Mavi tur tatillerinizde tercih edebilirsiniz. Her biri mavi tur servisi konusunda profesyonel 3 mürettebat ile tatiliniz boyunca konforunuz, servis, yemek, temizlik ve günlük faaliyetlerin organizasyonuz için hizmetinizde olacaktır. 

Gulet K.Torbalı, salonda, güvertede ve arka oturma grubunda yeme ve içme alanları, Dvd/plazma tvsi ile film keyfi yapabilir, Gece gündüz yüksek ses kalitesine sahip Mp3,Cd çalarlarıyla müzik dinleyip eğlenebilir, bilgisayarınız, tabletiniz ve telefonuzla her an istediğiniz yerde wifi ile internete girebilirsiniz. Yatımızın davlunbazının üstünde 16 kişi aynı anda güneşlenebilir. Balık tutabileceğiniz ve denizde derinleri keşfedebileceğiniz snorkel ekipmanlarıyla size mutlu bir mavi tur sunacaktir.

Gulet K.Torbalı ile harika bir yat kiralama fırsatı sizi bekliyor. Birbirinden güzel yat kiralama ve mavi yolculuk fırsatları için sitemiz üzerinden teklif alablir isterseniz doğrudan müşteri temsilcimizi arayabilirsiniz. Mavi yolculuk yapmak için vaktiniz yok ise sizin için en güzel mavi tur fırsatlarını biz organize ederiz. Yat kiralama konusunda uzman ekibimiz sizin için her türlü ayarlama ve organize işlemini tamamlayarak sizin sevdikleriniz ile güzel bir tatil geçirmeniz konusunda yardımcı olacaktır. 

 

Gulet Kaptan Torbali Temel Özellikler

  • Yat Türü:
    Ketch
  • Yapım Yılı:
    2004
  • Genişlik::
    7.00
  • Boy (m):
    27
  • Motor (hp):
    360 hp
  • Jeneratör:
    22 kw

Gulet Kaptan Torbali Konaklama Özellikleri

  • Misafir :
    16
  • Master Kabin :
    No
  • Twin Cabin :
    2
  • Double Cabin :
    6

Gulet Kaptan Torbali Diğer Özellikler

  • Tüm Kabinlerde Banyo :
    Var
  • Tüm Kabinerde TV :
    Yok
  • Klima Var mı ? :
    Var
  • Tüm kabinlerde Elektrik :
    Var
  • Salonda Plazma TV :
    Var
  • Tüm kabinlerde saçkurutma makinası :
    Var
  • Salonda Müzik Sistemi :
    Var
  • Salonda DVD player :
    Var
  • I-Pod Bağlantısı :
    Yok
  • İnternet Bağlantısı :
    Var
  • Jakuzi: :
    Yok
Fiyat Listesi
FİYATLARIMIZ GÜNLÜK OLUP
HAFTALIK HESAPLANIR.

  • Mayıs/Ekim = € 1000
  • Haziran / Eylül = € 1100
  • Temmuz / Ağustos = € 1150

  • MİSAFİR16
  • KABİN8
  • İNTERNETVar

% 10
İndirim!