Gulet Prenses Begüm

  • Kategori: Ekonomik Yat Kiralama
  • Metre: 26
  • Yapım Yılı: 2003

Gulet Prenses Begüm Açıklama

Gulet Prenses Begüm

Gulet Prenses Begüm, 26 m. uzunluğunda ve 2003 yılından itibaren mavi tur sektöründe hizmet vermektedir. Teknemiz  5 double ve 2 twin kabin olmak üzere toplam 14 misafire konaklama imkanı sunan ekonomik yattır. Her kabinde son derece konforlu duş ve ev tipi wc imkanı vardır. Sıcak yaz günlerinde konforlu konaklama için kabinlerimiz klimalıdır.

Gulet Prenses Begüm ile Bozburun, Marmaris, Bodrum, Göcek, Fethiye ve Yunan adalarında, ister balayı gibi özel bir tatilinizde olsun, isterse her yıl gelenek haline getirdiğiniz mavi yolculuk tatilinizinde her biri mavi tur servisi konusunda profesyonel 3 mürettebat, servis, yemek, temizlik ve günlük faaliyetlerin organizasyonu için tatiliniz boyunca size eşlik edecektir.

Gulet Prenses Begüm, salonda ve arka oturma grubunda yeme ve içme alanları, Dvd/plazma tvsi ile film keyfi yapabilir, Gece gündüz yüksek ses kalitesine sahip Mp3,Cd çalarlarıyla müzik dinleyip eğlenebilirsiniz. Yatımızın ön tarafında 14 kişi aynı anda güneşlenebileceği konforlu güneş yataklarında güneşlenebilir ya da aksam gün batımda içkinizi veya saat 5 çayını içebileceğiniz ön oturma gurubunda dinlenebilirsiniz. Konforlu yaşam alanı ve kaliteli hizmetinin yanı sıra balık tutabileceğiniz ve denizde derinleri keşfedebileceğiniz snorkel ekipmanlarıyla size mutlu bir mavi tur sunacaktir.

Gulet Prenses Begüm ile harika bir yat kiralama fırsatı sizi bekliyor. Birbirinden güzel yat kiralama ve mavi yolculuk fırsatları için sitemiz üzerinden teklif alablir isterseniz doğrudan müşteri temsilcimizi arayabilirsiniz. Mavi yolculuk yapmak için vaktiniz yok ise sizin için en güzel mavi tur fırsatlarını biz organize ederiz. Yat kiralama konusunda uzman ekibimiz sizin için her türlü ayarlama ve organize işlemini tamamlayarak sizin sevdikleriniz ile güzel bir tatil geçirmeniz konusunda yardımcı olacaktır. 

Gulet Prenses Begüm Temel Özellikler

  • Yat Türü:
    Ketch
  • Yapım Yılı:
    2003
  • Genişlik::
    6.85 m
  • Boy (m):
    26
  • Motor (hp):
    460 Hp
  • Jeneratör:
    5 Kwa

Gulet Prenses Begüm Konaklama Özellikleri

  • Misafir :
    14
  • Master Kabin :
  • Twin Cabin :
    2
  • Double Cabin :
    5

Gulet Prenses Begüm Diğer Özellikler

  • Tüm Kabinlerde Banyo :
    Var
  • Tüm Kabinerde TV :
    Yok
  • Klima Var mı ? :
    Var
  • Tüm kabinlerde Elektrik :
    Var
  • Salonda Plazma TV :
    Var
  • Tüm kabinlerde saçkurutma makinası :
    Var
  • Salonda Müzik Sistemi :
    Var
  • Salonda DVD player :
    Var
  • I-Pod Bağlantısı :
    Yok
  • İnternet Bağlantısı :
    Yok
  • Jakuzi: :
    Yok
Fiyat Listesi
FİYATLARIMIZ GÜNLÜK OLUP
HAFTALIK HESAPLANIR.

  • Mayıs/Ekim = € 800
  • Haziran / Eylül = € 900
  • Temmuz / Ağustos = € 1100

  • MİSAFİR14
  • KABİN7
  • İNTERNETYok

% 10
İndirim!